Oddelek za anglistiko in amerikanistiko

Informativni oddelčni sestanek za Erasmus+ 2024/25

Dragi študenti in študentke,

v ponedeljek, 8. januarja 2024, bomo imeli ob 19.30 na Zoomu oddelčni sestanek na temo Erasmus+ izmenjav v študijskem letu 2024/25. 

Informativni dan Mednarodne pisarne, na katerem so obravnavali bolj splošne informacije, je bil 21. decembra, mi pa se bomo tokrat posvetili predvsem vprašanjem, ki se tičejo našega oddelka. Udeleženci boste lahko postavili tudi bolj specifična vprašanja glede vaše konkretne situacije, interesov ipd. 

Vsem interesentom predlagam, da si najprej ogledate spletno stran Mednarodne pisarne (https://www.ff.uni-lj.si/studij/mednarodna-pisarna/erasmus - Pogosta vprašanja in odgovori), kjer boste našli odgovore na vsa tista bolj splošna vprašanja, ki se tičejo vseh študentov. 

Destinacije in število razpisanih mest si lahko prav tako ogledate na https://www.ff.uni-lj.si/studij/mednarodna-pisarna/erasmus (kliknite na Pogodbe po oddelkih). Bodite pozorni na to, da v poštev pridejo zgolj pogodbe, ki jih ima sklenjene naš oddelek (prvi na seznamu), prav tako pa morajo biti pogodbe sklenjene za stopnjo, ki jo boste obiskovali v času izmenjave. Dvopredmetni študenti imate možnost izmenjave tudi preko drugega oddelka, pri čemer lahko na izmenjavi opravljate tudi anglistične predmete, vendar v vrednosti največ polovice vseh pridobljenih kreditnih točk.  

V e-učilnici Mednarodne izmenjave in prakse na Oddelku za anglistiko najdete vse informacije v zvezi z zadnjim razpisom in tudi vse informacije o tem, katere dokumente je ob prijavi potrebno oddati. Sama oddaja prijave poteka najprej prek VISa in nato še e-učilnice, kamor naložite vse potrebno. 

Poglejte si torej e-učilnico in spletno stran MP, za vprašanja, na katera ne boste našli odgovorov na spletnih straneh, pa vam bom na voljo jutri ob 19.30 na spletni povezavi:

https://uni-lj-si.zoom.us/j/95063373214?pwd=UnJTOEh6ZzlCMUFOMVl1ejJCcDZ…

Meeting ID: 950 6337 3214

Passcode: 529605

Lep pozdrav,

A. Šporčič

Obvestila

Oddelek za sociologijo

Knjižnica Oddelka za sociologijo (29. 4. - 3. 5. 2024)

Oddelek za muzikologijo

Strokovna služba oddelka - uradne ure (29. 3. - 3. 5.)

Oddelek za psihologijo

Redna letna predstavitev psihološke študijske prakse

Osrednja humanistična knjižnica

Sprememba urnika: knjižnica Oddelka za arheologijo, 29.4.-3.5.

Oddelek za klasično filologijo

Gostujoča predavanja o Kavafisu: prof. Katerina Kostiou z Univerze v Patrasu