![Utrinek s sprejema tujih študentk in študentov na Filozofski fakulteti](/sites/default/files/styles/410x230_novica_mala/public/images/sprejem_za_tuje_studente_0.jpg?h=08b866d1&itok=7i7Xokbm)
© Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani, Vse pravice pridržane.
Dostopnost Piškotki Oblikovanje in razvoj: ENKI
Foto: dr. Špela Ledinek Lozej
Farmhouse and Artisan Cheese & Dairy Producers European Network je v prvih dneh oktobra organizirala svoje 12. mednarodno srečanje. 3. oktobra 2022 je tako potekala mednarodna konferenca o sirih s planinskih območij. Dr. Zwitter je udeležencem predstavil referat Od primerov iz zgodovine do trajnostnih inovacij: Česa se trajnostno travništvo in sirarstvo lahko naučita iz okoljske zgodovine vrstno bogatih travnikov v Alpah / From historical examples to history-inspired sustainable innovation: What can we learn from the environmental history of species-rich meadows in the Alps for sustainable meadow management and cheese making. Srečanje je potekalo v Bohinju.
© Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani, Vse pravice pridržane.
Dostopnost Piškotki Oblikovanje in razvoj: ENKI