Sprejem za športnice in športnike

Skupna fotografija vseh udeležencev srečanja

Skupna fotografija vseh udeležencev srečanja

10. 6. 2024 je dekanja Filozofske fakultete prof. dr. Mojca Schlamberger Brezar sprejela športnice in športnike, ki so v tekmovalnem letu 2023/2024 zastopali barve fakultete. Ekipe Filozofske fakultete so zastopali športniki v naslednjih kategorijah: odbojka, odbojka na mivki, košarka, košarka 3 x 3 (ekipe študentov in študentk) ter futsala. Največji uspehi športnih ekip so bili naslednji: odbojka (študentke) 3. mesto; odbojka na mivki (študentje) 3. mesto, košarka (študentke) 5. mesto. 

Na sprejemu se je po dekanjinem nagovoru predstojnik Pedagoške enote za šport pred. Gregor Hribar zahvalil študentkam in študentom za sodelovanje in predstavil rezultate športnih ekip fakultete ter posebej poudaril, da je zadovoljen, ker Filozofska fakulteta podpira tekmovalni šport. Skupaj z kolegom pred. Alešem Močnikom sta povzela letošnjo sezono, vsi prisotni športniki pa so prejeli praktično darilo.

Zadnje novice

Konferenca o pisanju in objavljanju v sodobnem zgodovinopisju

Utrinek z delavnice

Nacionalistična večjezičnost: Mnogotere jezikovne lojalnosti in nacionalna pripadnost v Vzhodni in Srednji Evropi ter na Balkanu

Dominique Kirchner Reill Univerza v Miamiju

Sing-a-Vision: izzivi so končani, spomini posejani

Uvodni govor dekanje na zaključni prireditvi Sing-a-Vision