Dobrodelna dražba malih črnih oblek

Dobrodelna dražba malih črnih oblek

Dobrodelna dražba malih črnih oblek

Iskreno vabljeni k sodelovanju na dražbi malih črnih oblek študentov in študentk Katedre za oblikovanje tekstilij in oblačil, OTGO, Naravoslovnotehniške fakultete Univerze v Ljubljani in slovenskih modnih oblikovalcev na Facebook strani, ki bo potekala od 18. do 25. marca 2021. Obleke si lahko ogledate na FB-strani in na razstavi v Mali galeriji Banke Slovenije.

Začetna izklicna cena za vsako oblačilo je 70,00 evrov. Udeleženec draži obleko tako, da v komentar pod sliko navede znesek, ki ga ponuja. Minimalni dvig cene je 10,00 evrov.

Udeleženec, ki nima FB-profila ali želi biti anonimen, lahko draži tudi tako, da pošlje mail na naslov kotofolio@a.ntf.uni-lj.si, zapiše ime oblikovalca in znesek, ki ga ponuja.

Pravila dobrodelne dražbe oblek najdete na spletni strani KOTOfolio.

Denar bodo dražitelji nakazali direktno na račun Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, ki po uspešni akciji zbiranja prostovoljnih prispevkov za nakup naprave za CAR-T sedaj zbira prostovoljne prispevke za nakup dodatnega inštrumenta za napravo CAR-T za celično zdravljenje bolnikov s krvnimi raki.

Prav tako vabljeni na zaključni dogodek dobrodelne dražbe, ki bo v četrtek, 25. marca 2021, ob 19.00 uri na Zoom povezavi, kjer se bodo v pogovoru pridružili tudi gostje.

Projekt Mala črna obleka je bil izveden kot eksperimentalni del projekta Fenomen Chanel Filozofske in Naravoslovnotehniške fakultete Univerze v Ljubljani kot del Evropske noči raziskovalcev – Humanistika, to si ti!, v katerem so poleg študentov in študentk sodelovali tudi slovenski modni oblikovalci.

Na Katedri za oblikovanje tekstilij in oblačil so se odločili, da svojo družbeno in socialno solidarnost izrazijo z dobrodelno akcijo ob zaključku razstave Mala črna obleka v Mali galeriji Banke Slovenije.

Več o dobrodelni dražbi, sodelujočih in pravilih dobrodelne dražbe si lahko preberete na spletni strani KOTOfolio, vse dodatne informacije dobite na naslovu kotofolio@a.ntf.uni-lj.si.

Hvala za sodelovanje!

Zadnje novice
28. 03. 2024

Podkast Lukavstvo uma s Primožem Krašovcem

Izšla je 12 epizoda kultnega beograjskega podkasta Lukavstvo uma.
27. 03. 2024

Izr. prof. dr. Maria Zofia Wtorkowska prejela najvišje poljsko odlikovanje za zasluge

Od leve: Andrzej Duda, Predsednik Republike Poljske, izr. prof. dr. Maria Zofia Wtorkowska, Alojz Kovšca in Andrzej Gosek, župnik (foto: Marko Jan Vukajlović)