Ekonomska fakulteta UL vabi na osmo Poletno šolo kulturnega menedžmenta

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani vabi na osmo Poletno šolo kulturnega menedžmenta, ki bo potekala od 4. do 8. julija 2022 v prostorih Ekonomske fakultete. Tema letošnje poletne šole je posvečena trajnostnemu razvoju mest, kot priložnost za inovativni kulturni menedžment.

Leto 2022 zaznamuje tudi 150 letnico rojstva našega velikega arhitekta Jožeta Plečnika. Njegove arhitekturne rešitve so uvrščene v svetovno zakladnico Unescove kulturne dediščine. Plečnikova arhitektura je na eni strani navdih za iskanje novih razvojnih identitet sodobnega mesta ter hkrati izziv za kulturne in kreativne projekte, torej pogled na preteklost kot most do nove prihodnosti. Morda je najboljši dokaz tega stremljenja nova Cukrarna, kot nekakšni slovenski Tate Modern (London) ali morda Centre Pompidou (Pariz).

Letos udeležecem Poletne šole kulturnega menedžmenta 2022 festival MENT ponuja 40 % popust na vstopnico PRO PASS, ki obiskovalcem festivala omogoča obisk vseh koncertov in celotnega konferenčnega programa. Program festival MENT si lahko ogledate na spletni strani

Več informacij o Poletni šoli dobite na spletni strani.

Veseli bomo, če se nam boste tudi letos pridružili.

Ekipa PŠKM 2022

Dogodki

19. 10. 2020
Oddelek za slavistiko, Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Gostujoča predavanja dr. Iváneka z Ostravske univerze

03. 09. 2020
Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Spletna predstavitev za tuje študente

26. 08. 2020
Oddelek za zgodovino

Javno vodstvo po razstavi En krompir, tri države

26. 08. 2020
Oddelek za arheologijo

Metalurški dan

26. 08. 2020
Oddelek za filozofijo

Konferenca, posvečena Mahatmi Gandhiju