Oddelek za filozofijo

Obvestilo za študente in študentke: prejemanje elektronskih sporočil na Filozofski fakulteti

Filozofska fakulteta je z decembrom 2021 za lažjo in bolj učinkovito komunikacijo s študenti in študentkami vzpostavila komunikacijo, izključno prek študentovega oz. študentkinega elektronskega naslova digitalne identitete UL, ki se kreira s prevzemom digitalne identitete UL in ima obliko ab1234@student.uni-lj.si.

Komunikacija s študenti in študentkami Filozofske fakultete torej odslej poteka samo preko tega elektronskega naslova. Študenti in študentke so ga dolžni/-e uporabljati.

Prijava je mogoča le z digitalno identiteto UL, torej uporabniškim imenom in geslom, ki ga uporabljajo za vstop v sistem VIS Filozofske fakultete.

Postopek za prevzem digitalne identitete je opisan tukaj, prav tako je na tem mestu mogoče najti navodila, kaj lahko storite v primeru pozabljenega gesla oziroma spremembe gesla. Delovanje digitalne identitete lahko preverite tukaj.

V kolikor pride pri uporabi do težav (npr. študent oz. študentka nima dostopa do navedenega elektronskega predala, oziroma v el. predal ne prejema obvestil), se študent oz. študentka lahko obrne na UL, in sicer tako, da prijavi napako preko povezave prijava napake.

Notices

Department of Psychology

Change of Office Hours Renata Marčič

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katharina Zanier

Department of Geography

Change of Office Hours Nejc Bobovnik

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Martin Anton Grad

Department of English

Change of Office Hours Andreja Drašler