Znanstvenoraziskovalni inštitut

Komplementarno financiranje v okviru inštrumenta TEAMING

V okviru delovnega programa Širjenje sodelovanja in krepitve evropskega raziskovalnega prostora 2021–2022 se bo nadaljevalo financiranje inštrumenta TEAMING, ki je namenjen vzpostavitvi ali nadgradnji centrov odličnosti.

V okviru javnega razpisa HORIZON –WIDERA – 2022- ACCESS -01-01-two stage: Teaming for Excellence, ki je trenutno odprt, je razvidno, da bo v postopku dvofaznega ocenjevanja obvezno komplementarno financiranje iz drugih virov (nacionalnih, regionalnih, ESIF  sredstev ali zasebnih virov).

Želeli bi vas obvestiti, da Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v okviru načrtovanja sredstev evropske kohezijske politike 2021–2022 načrtuje tudi sredstva za komplementarno financiranje uspešnih prijav. Komplementarno financiranje bo zagotovljeno v skladu z razpoložljivimi proračunskimi zmožnostmi.

V kolikor bo Program za izvajanje evropske kohezijske politike 2021-2027 potrjen, se bo poleg pogojev iz delovnega programa, pri komplementarnem financiranju moralo zagotoviti še najmanj:

  • skladnost projekta s ciljem politike 1 ter specifičnimi cilji programa EKP
  • skladnost projekta s Strategijo pametne specializacije.

Notices

The Central Humanities Library

OHK FF departmental libraries during Easter holidays

Department of English

Change of Office Hours Lilijana Burcar

Department of Geography

Change of Office Hours Mojca Ilc Klun

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katarina Katja Predovnik

Department of Romance Languages and Literatures

Change of Office Hours Jasmina Markič